Saturday, 3 January 2015

Inilah Satu-satunya Tentera Yang Pakai PAMPERS Ketika Berperang .. JOM TENGOK !!!

// // Leave a Comment
Inilah Satu-satunya Tentera Yang Pakai PAMPERS Ketika Berperang .. JOM TENGOK !!! | Seorang ahli perubatan Indonesia yang kerap memasuki Gaza, Dr Joserizal Wartawan berkata, tentera Israel merasakan takut yang luar biasa apabila memasuki Gaza. Kerana itu, mereka memasuki Gaza dengan Tank Merkava. Mereka tidak berani keluar dari kereta kebal dan menghabiskan masa berhari-hari di dalam sana.


"Mereka menahan kencing dan berak dengan menggunakan pempers," jelas Jose menceritakan pengalamannya ke Gaza pada 2009. Sementara di luar tank, katanya, pasukan elit Palestin, Briged Izzuddin al-Qassam, menyebar. Bermodalkan senjata AK-47, mereka mengintai pasukan Israel. Ia menjelaskan, mereka menahan lapar dan haus dengan berpuasa. Sesekali mereka berzikir sambil tetap melakukan pengintaian. 

Ketika tudung tank terbuka, mereka masuk dan melakukan menyerbu dan mengalahkan pasukan Israel. Aksi yang sama diramal akan berulang kembali jika Israel melakukan serangan darat. Brigade Izzuddin al-Qassam selalu menyeru Gaza akan menjadi neraka bagi Israel. via Dairishare.




0 comments:

Post a Comment