Saturday, 6 June 2015

Perjalanan Turun Dari Gunung Kinabalu.. 9 GAMBAR Mayat BERGELIMPANGAN Kiri dan Kanan Jalan !!!

Perjalanan Turun Dari Gunung Kinabalu.. 9 GAMBAR Ngeri Mayat BERGELIMPANGAN Kiri dan Kanan Jalan !!! | Pasukan penyelamat menemui sembilan lagi mayat di Gunung Kinabalu menjadikan angka kematian terkini akibat gempa bumi yang melanda Sabah pada Jumaat kepada 11 orang.

Picture has been removed 
Picture has been removed 
Picture has been removed 
Picture has been removed 
Picture has been removed

Menteri Pelancongan, Kebudayaan dan Alam Sekitar Sabah, Datuk Seri Masidi Manjun berkata, Gunung Kinabalu akan ditutup sekurang-kurangnya selama tiga minggu bagi membolehkan operasi pembersihan berikutan kerosakan teruk di laluan pendaki, tempat penginapan dan kemudahan lain.

Beliau yang bercakap pada sidang media bersama dengan Timbalan Ketua Menteri Sabah, Tan Sri Joseph Pairin Kitingan berkata, polis mempunyai pasukan forensik yang bersedia untuk mengenal pasti mayat-mayat yang dibawa keluar dari kawasan pergunungan.

Ketua Polis Daerah Ranau, Deputi Superintendan Mohd Farhan Lee Abdullah yang turut sama dalam sidang media berkata, mereka sedang menunggu keadaan cuaca yang baik di kawasan pergunungan bagi membolehkan helikopter mengangkut kesemua mayat.

Mengenai penutupan Gunung Kinabalu, Masidi berkata, ia bagi membolehkan pihak Taman-Taman Sabah meneliti kerosakan dan menentukan pembaikan yang perlu dilakukan. KREDIT BORNEO NEWS.




Selanjutnya

Saturday, 30 May 2015

PUNCA UTAMA Rambut Lelaki Ni Merupakan TERMAHAL Di Dunia Adalah Sangat MENGEJUTKAN !!!

PUNCA UTAMA Rambut Lelaki Ni Merupakan TERMAHAL Di Dunia Adalah Sangat MENGEJUTKAN !!! | Seorang atlet american football yang bernama Troy Polamalu yang mempunyai model rambut yang sangat lebat dan berpintal,Atas kerjasama syarikat pengeluar syampu anti kelumur telah diinsuranskan rambut beliau bernilai US $ 1 Juta.


Atlet yang bernama Troy Polamalu dilahirkan di Amerika, menurutnya beliau sudah 7 tahun tidak pernah mepotong rambutnya hingga keadaannya seperti sekarang ini.

Laman NBC mengatakan bahawa syarikat P & G pengeluar syampu tersebut mendaftarkan polisi insurans untuk jaminan rambutnya tersebut, memandangkan Polamalu sendiri sudah membantu menjadi pengiklan syampu anti kelumur tersebut selama 2 tahun dengan model gaya rambutnya.

Diasuransikan rambut tersebut kerana pada tahun 2006 rambut ALTEL lelaki ini pernah ditarik ketika dalam pertanding . Mungkin dengan dasar untuk melindungi aset berharganya tersebut syarikat Protect and Gamble memutuskan untuk mengisuranskannya. Terutama dalam menghadapi sesi NFL (Liga Football Nasional) Amerika akan datang. KREDIT DAIRISHARE.





  
Selanjutnya

Friday, 29 May 2015

15 GAMBAR Transformasi Rumah Kampung.. Jangan TERKEJUT Ye .. Memang MENAKJUBKAN !!!

15 GAMBAR Transformasi Rumah Kampung.. Jangan TERKEJUT Ye .. Memang MENAKJUBKAN !!! | Menarik.. siapa cakap kena ada rumah mewah utk nampak cantik.. kalau kena cara.. rumah kampong pun boleh nampak mewah.. Cakap banyak tak guna, jom tengok gambar-gambar di bawah ini... KREDIT RIZALMAN IBRAHIM.




 
Selanjutnya

Monday, 25 May 2015

ROTAN PELAJAR.. Surat Terbuka Seorang Guru Kepada YASMIN HANI Yang MENGEJUTKAN !!!

ROTAN PELAJAR.. Surat Terbuka Seorang Guru Kepada YASMIN HANI Yang MENGEJUTKAN !!! | Sebelum ini, Yasmin Hani mengeluarkan kenyataan di mana tindakan guru merotan anak murid sudah tidak relevan. Namun, tampil seorang guru mendakwa kenyataan selebriti itu sedikit sebanyak telah mengguris hati warga pendidik. Maka diwarkah sebuah surat terbuka untuk Yasmin Hani.


Dear Yasmin Hani,



Firstly, thank you kerana memberi tips dan idea kepada guru how to handle kids nowadays. but let me tell you something dear, bidang ini bukan bidang anda. anda cuma menjadi mata dan telinga kepada kami. namun bukan menjadi kaki tangan hidung siku lutut seorang guru.



Sekiranya anda tidak boleh membantu kami dalam urusan di kerjaya kami, maka janganlah mengguris hati kami dengan kata-kata anda. bukan saya menyokong tindakan guru merotan, namun saya yakin dan percaya, hanya kami yang berada di bidang ini tahu apa yang terbaik untuk murid.



Kami tidak bodoh untuk asyik menghukum dan memarahi anak murid. kerana jauh di sudut hati, marah itu kerana kami sayang. mungkin anda dibesarkan dengan cara barat sehinggakan saya lihat kehidupan anda sekarang juga seperti itu, tapi kami hidup cara timur, caranya pun kena seperti itu.



Saya juga tahu sekiranya saya seorang guru menegur anda di bidang anda secara terbuka, mungkin apa yang kami rasa sama seperti apa yang anda akan rasa. sesungguhnya, saya harap sekiranya kami diberi peluang untuk menegur anda dan memberikan tips dan idea how to be an IDEAL Malaysian artist, pasti anda juga mengeluarkan kata-kata “you are not in my shoes, not even in my world”



Sebelum menegur urusan kami, alangkah lebih baik anda mengurus diri anda dulu yang tidak cukup kain berpakaian, yang mungkin menjejaskan akhlak anak anda sendiri. sesungguhnya seorang murid yang baik itu adalah hasil didikan ibu dan bapa mereka. dan apa saja perbuatan dan sifat mereka di sekolah, adalah kerana apa yang mereka lalui di rumah.



Tugas kami mendidik. namun yang membantu kami menjadikan seorang murid itu manusia adalah ibu bapa ataupun paling kurang penjaga mereka. semoga kita saling menghormati dan tidak mengguris hati dengan kata-kata kerana saya yakin anda dan saya mahukan perkara yang terbaik untuk anak dan setiap murid di dunia ini.



Saya mohon maaf sekiranya kata-kata saya menyinggung perasaan anda tapi saya juga menjadi wakil kepada hampir semua guru di Malaysia yang sedikit terasa dengan kata kata Puan 



Assalamualaikum dan Salam Perpaduan



Sincerely,

Guru XYZ 
________________________________________________
Ada benarnya apa yang dikatakan oleh guru XYZ ini. Sebelum menyentuh profession orang lain, adalah lebih baik mencerminkan diri sendiri terlebih dahulu.
Masing-masing mempunyai kepakaran dalam bidang yang diceburi. Jadi usahlah memandai-mandai menegur perkara yang tidak sepatutnya ditegur. By the way, tak mati murid kena rotan. Cuma mati bila ibu bapa terlalu memanjakan anak-anak mereka. KREDIT THEHYPEMEDIA.




Selanjutnya

Wednesday, 20 May 2015

Rita DEDAH Isteri Bekas Suami GANGGU Dirinya Tidur Tengah Malam ? !!!

Rita DEDAH Isteri Bekas Suami GANGGU Dirinya Tidur Tengah Malam ? !!! | Panas! Panas! Panas! Fuh. Nak dijadikan cerita, tengah malam semalam, kami menerima emel daripada pembaca yang mendakwa bahawa Rita Rudaini menerusi laman Instagramnya mengakui bahawa dia sedang di’skodeng’ oleh seseorang.


Makin panas lagi, Rita memuat naik gambar nombor telefon yang menganggunya. Tapi, korang mesti terkejut bila tahu bahawa nombor telefon itu dikatakan milik isteri bekas suaminya, Zarema Zainal. ZZ stalk RR ke?

“Tolong Simpan Bodoh Bengap Tu Dalam Poket..”


Kapsyen Rita di Instagram;
Alahaiiiiiii.. nak apa kacau org mlm2 niiii… org tgh sibuk nk bg ank2 tido laaa oiii…xcukup skodeng kt ig,skodeng watsap i olls u ollss….Kan dah terkantoiii..ALLAH marah tuu…nak apa kol2 ni alahaiiiiii ???????????????? jgn main2 dgn i olls ye…klau xberapa bijak tu tolg simpan bodoh bengap tu dlm poket ???? jgn nk tunjuk sgt,xberapa bagus laaa ???? nasib laa i olls ni ada rasa kesian skit kt u olls ni oii,klau tidak i olls letak terus nama u olls yg terpampang kuar kt screen watsap td…satu msia tau…tp i olls hati xsebusuk u olls ????????#memangsahsakitotakkau ni #memangsahsaikotahapdewakauni #Certekacertekasape ????????

byk masa sgt la tuuu smpai WATSAP i olls pon di skodeng n siap simpan no i olls ???? wowww teruja sgguh i olls ada peminat fanatik mcm u olls ?????? #jgnskodengsgtnntimental #jgnjgnjgnnntidptbarahotak #jgnlamainkolkolsysmpaipagi KASI TUNJUK NUMBER DIA SKIT..SEKARANG SAPE YG GILA? ???? TEPUK OTAK TANYA DIRI SENDIRI ???? U OLLS CEK SENDIRI LAH KT CELCOM NAMA DIA OR CUBA KOL KACAU DIA PLAK..ASYIK DIA JE KOL KACAU ORG ????

Siapakah pemilik nombor misteri tu?

Tak cukup dengan itu, pengirim emel juga memberitahu bahawa nombor itu dikatakan milik Zarema Zainal.
Malah, kami juga telah menyemak informasi tersebut menerusi apps WeChat dan maklumat tersebut adalah ‘valid’ sehingga malam semalam. Tak tahulah pagi ni dah tukar ke kan…


Erm..Takpelah. Mungkin orang lain yang guna nombor Zarema kot. Ke macamana? KREDIT OHBULAN.





Selanjutnya

Monday, 18 May 2015

FB Milik IBU DERA BAYI Buat Pendedahan MENGEJUTKAN KENAPA Dia HEMPAS Dan PUSING Bayi Itu !!!

FB Milik IBU DERA BAYI Buat Pendedahan MENGEJUTKAN KENAPA Dia HEMPAS Dan PUSING Bayi Itu !!! | Macam-macam zaman sekarang ni. Katanya ini kes lama.. Tapi tengok video macam kes baru sebab tak pernah tengok lagi. Ibu tu memang physcho. Dia boleh dedahkan kenapa dia buat camtu kat bayinya tu? Seram seram... 'Yer..Memang aku yang kandungkan bayi ini selama 9 bulan..Tapi tidak ramai yang tahu betapa peritnya kehidupan aku sebelum dan selepas melahirkannya???? Aku sikit pun tidak berasa kesal dengan apa yang aku lakukan!!!'






Selanjutnya

Sunday, 17 May 2015

Kejam... Suami GILA Gam TUTTTTTTTTT Isterinya !!!

Kejam... Suami GILA Gam TUTTTTTTTTT Isterinya !!! | Seorang suami yang kuat cemburu menyangka isterinya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain telah merancang untuk membalas dendam dengan meletakkan 'superglue' di alat sulit isterinya.

Lelaki itu begitu obses dengan 'naluri hatinya' menyangka wanita berusia 40 tahun itu 'tidur' dengan bapa saudaranya setelah dia menghantar isterinya itu ke rumah berkenaan di Afrika Selatan. Lelaki berusia 45 tahun itu mengurung mangsa di dalam bilik dan memaksanya membuka kesemua pakaian sambil mengugut mahu memenggal kepala mangsa dengan parang jika arahannya tidak dituruti. 

"Dia mengarahkan saya barang dan mengangkang sebelum dia meletakkan 'superglue' di bahagian alat sulit saya. Saya menangis meminta dia menghentikan perbuatan itu tetapi dia tidak mengendahkan rayuan saya. Saya tidak tahu mengapa dia tergamak membuat saya seperti itu." 

Mangsa kemudian cuba membuang gam itu dan bimbang dia tidak dapat membuat hubungan kelamin serta menderita kesakitan. Mangsa mahu lelaki itu ditangkap oleh polis namun bimbang suaminya akan kembali mengancamnya. 

"Saya mahu buat dakwaan tetapi dia telah melarikan diri dan tidak pernah muncul selepas kejadian itu. "Saya takut dia akan kembali bila-bila masa dan memenggal kepala saya," katanya. KREDIT THEHYEPMEDIA.




Selanjutnya

Wanita WAJIB BACA... 10 Tabiat Biasa Anda Ketika Memasak Ini Boleh BAWA MAUT !!!

Wanita WAJIB BACA... 10 Tabiat Biasa Anda Ketika Memasak Ini Boleh BAWA MAUT !!! | Tahun ini Food Safety atau “Keselamatan Makanan” dipilih oleh Pertubuhan Makanan Sedunia (WHO) untuk dijadikan tema Hari Kesihatan Sedunia. 


Setiap tema yang diangkat oleh WHO merupakan isu kesihatan sejagat yang perlu diberi perhatian, sekaligus menandakan masyarakat dunia semakin perlu hati-hati dalam memilih makanan yang bakal masuk ke perut mereka dan keluarga. 

Adakah ini petanda semakin banyak makanan ‘tidak selamat’ terhidang di rak kedai menanti masa menemui pengguna? 

Benar terdapat banyak kes melibatkan makanan luar seperti makanan dalam tin atau dimasak penjaja yang mempunyai isu melibatkan kes keracunan namun perkara asas yang perlu diketahui adalah memastikan keselamatan makanan bermula dari diri anda sendiri. 

Hal ini kerana kesilapan kecil boleh membawa kepada tragedi melibatkan makanan. 

Satu fakta yang harus diambil berat adalah kuman seperti Salmonella hanya perlu berada pada 15 hingga 20 sel sahaja dalam makanan kurang masak untuk jadi penyebab keracunan. Manakala jika secubit makanan dicemari toksin botulinum masuk ke dalam perut, ia sudah cukup untuk buat manusia lumpuh atau mati. 

Di bawah kami senaraikan tabiat yang mungkin biasa kita lakukan sehari-hari tapi sebenarnya merupakan satu KESALAHAN kerana ia boleh mencemar makanan bakal dijamah seterusnya membuat diri sendiri mahupun keluarga tersayang jatuh sakit! 

Kesalahan #1: Merasa makanan sama ada ia masih boleh dimakan ataupun tidak.

Mengapa: Jangan fikir rasa yang tak terlalu berubah bermakna tiada bakteria yang sudah pasti anda tak mampu lihat guna mata kasar. Walau cuma secubit, makanan yang dijangkiti bakteria boleh membuat anda jatuh sakit. 

Penyelesaian: Buang makanan yang disyaki tak lagi elok sebelum bakteria membiak padanya. 

*Pastikan anda tahu carta tempoh hayat makanan termasuk yang disimpan dalam peti sejuk. 

Kesalahan #2: Meletak daging yang sudah dimasak berhampiran daging mentah (dilakukan ketika barbeku misalnya).

Mengapa: Kuman yang terdapat pada daging mentah dengan mudah berpindah kepada daging yang sudah sedia untuk dimakan. 

Penyelesaian: Sentiasa gunakan pinggan asing untuk meletak daging mentah dengan yang sudah masak, begitu juga halnya dengan telur dan makanan laut. 

Kesalahan #3: Membiarkan makanan mencair pada suhu bilik.

Mengapa: Kuman berbahaya boleh membiak dengan mudah dan cepat pada suhu bilik. 

Penyelesaian: Cairkan makanan dengan mengubahsuai suhu peti sejuk, menggunakan air sejuk atau gelombang ketuhar. 

Kesalahan #4: Mencuci daging.

Mengapa: Mencuci daging mentah boleh menyebarkan bakteria pada sinki, permukaan kaunter dan dapur. 

Penyelesaian: Jangan cuci daging dan telur. 

Kesalahan #5: Membiarkan makanan terdedah pada suhu bilik sebelum memasukkannya ke dalam peti sejuk.

Mengapa: Bakteria yang boleh menyebabkan keracunan boleh membiak dalam masa dua jam kecuali ia segera disimpan dalam peti sejuk. 

Penyelesaian: Jangan biar makanan lebih dari dua jam sebelum dimasukkan ke dalam peti sejuk (atau sejam jika cuaca hari itu melebihi 32ÂșC). 

Kesalahan #6: Memakan doh belum dimasak atau lain-lain makanan yang menggunakan telur mentah sebagai bahan.

Mengapa: Telur mentah mungkin mengandungi Salmonella atau bakteria berbahaya lain. 

Penyelesaian: Pastikan telur dimasak. Elak makanan mengandungi telur mentah atau kurang masak. 

Kesalahan #7: Membiarkan perapan daging atau makanan laut di luar peti sejuk.

Mengapa: Bakteria berbahaya pada daging atau makanan laut boleh membiak dengan cepat pada suhu bilik. 

Penyelesaian: Pastikan makanan yang diperap disimpan dalam peti sejuk. 

Kesalahan #8: Mencampur daging (atau makanan laut) sudah diperap pada makanan sedang dimasak.

Mengapa: Kuman pada daging atau makanan laut yang mentah boleh tersebar pada masakan. 

Penyelesaian: Daging yang diperap hanya boleh dicampur dalam masakan jika ia dipanaskan dengan air mendidih terlebih dahulu. 

Kesalahan #9: Daging, makanan laut dan telur tidak cukup masak.

Mengapa: Walau sudah dimasak makanan masih tidak selamat dinikmati jika suhu ketika memasak tidak cukup tinggi untuk membunuh kuman yang ada padanya. 

Penyelesaian: Masak pada suhu betul atau gunakan termometer makanan untuk memastikannya. 

Kesalahan #10: Tidak mencuci tangan dengan sempurna.

Mengapa: Kuman pada tangan boleh mencemar makanan yang dinikmati anda dan orang lain. 

Penyelesaian: Cuci tangan dengan betul sebelum menyentuh makanan. Jika tidak pasti tangan sudah benar-benar bersih, cuci sekurang-kurangnya 20 saat guna sabun, di bawah air mengalir. KREDIT KITEMEDIA.




Selanjutnya

Saturday, 16 May 2015

WAJIB BACA... Inilah Hasil NGERI Akibat SELFIE Tak Tentu Masa !!!

WAJIB BACA... Inilah Hasil NGERI Akibat SELFIE Tak Tentu Masa !!! | Bolehkah elektrik memasuki badan kita melalui flash kamera digital? Ya 100% ia boleh berlaku. Kejadian ini berlaku kepada seorang remaja lelaki berusia 21 tahun yang belajar kejuruteraan. Beliau meninggal dunia di hospital Keshwani. Beliau telah dimasukkan ke hospital dalam keadaan terbakar. 

Sekadar Gambar Hiasan
Sebab ?? 

Dia pergi ke Amravati untuk lawatan sambil belajar. beliau sedang menunggu kereta api di stesen kereta api bersama-sama dengan kawan-kawannya. Ramai daripada mereka telah mengambil foto dalam telefon bimbit mereka dan juga kamera digital. Pelajar ini juga cuba untuk mengambil gambar. Remaja lelaki itu tidak boleh mendapatkan gambar yang baik dari tempat dia berdiri. 

Jadi, untuk mendapatkan gambar lengkap, dia berundur sedikit. Tempat di mana dia berdiri, terdapat wayar elektrik 40,000 volt. Sebaik sahaja dia menekan butang kamera digital, elektrik 40,000 volt memasuki kamera melalui flash kameranya dan kemudian jari dan kemudian seluruh badan remaja itu. Semua ini berlaku dlm beberapa saat dan badannya 50% terbakar.dalam keadaan itu dia telah dibawa ke hospital Keshwani dan kemudian ke Mumbai dengan ambulans. Dia tidak sedarkan diri untuk 1 setengah hari. 

Oleh kerana badannya 50% terbakar, doktor mempunyai harapan tipis untuknya. Selepas itu dia meninggal dunia. Ini boleh berlaku kepada sesiapa saja kerana kita semua menggunakan telefon bimbit. Adakah kita bertanggungjawab? ‪

#‎elakkan‬ menggunakan telefon bimbit di stesen minyak. 
#elakkan menggunakan telefon bimbit semasa memandu. ‪
#‎apabila‬ anda menerima panggilan semasa mengecas telefon bimbit; pertama keluarkan pin pengecas dan kemudian menerima panggilan. 
#tidak meletakkan telefon bimbit di atas katil atau perabot kayu ketika mengecas. ‪
#‎jangan‬ menggunakan telefon bimbit / kamera digital -flash di stesen keretapi atau mana-mana tempat lain, di mana terdapat wayar elektrik yang ada voltan tinggi. Ini adalah untuk keselamatan anda. 

Selepas membaca, sila berkongsi kerana mesej kecil ini boleh disimpan sebagai rujukan. KREDIT ISUSEMASA.




Selanjutnya

Thursday, 14 May 2015

Inilah LINK Tonton Dan Download Drama HATI PEREMPUAN Tv3 !!!

Inilah LINK Tonton Dan Download Drama HATI PEREMPUAN Tv3 !!! | Drama Bersiri HATI PEREMPUAN telah menjadi fenomena di Malaysia apabila ramai yang menyukai dan pada masa yang sama suka pula mengkritik drama ni. Bagi yang terlepas atau tidak berkelapangan tengok drama ni pada waktunya, berikut merupakan link download muat turun atau tengok online bagi Drama Hati Perempuan TV3 ini.


Tajuk: Hati Perempuan 
Channel : TV3 
Slot : Akasia 
Mula Tayangan : 30 Mac 2015 
Masa: [Setiap Isnin-Khamis, 7 mlm] 
Jumlah Episode : 28 
Lagu Tema Drama Hati Perempuan : Sampai Mati - Hazama 
Barisan Pelakon Drama Hati Perempuan : Syarul Ridzwan, Mia Ahmad, Hafreez Adam, Hafeez Mikail, Nadzmi Adhwa, Bella Nazari, Zuhairie Ibrahim, Noniswara, Mustaqem Bahadhon, Azlan Azman, Beego, Niena Baharun, Azhar Sulaiman, dll. 

Sinopsis Drama Hati Perempuan 

“Hati Perempuan” berkisarkan mengenai Yuhanis (Mia Ahmad), seorang gadis tegas dan berdikari bekerja sebagai seorang arkitek di syarikat Izzudin & Co. Manakala, Tengku Zari (Syarul Ridzwan), jejaka kacak yang juga CEO Paradigma Holding, mempunyai rangkaian perniagaan seluruh dunia. Ketampanan dan kekayaan Tengku Zaril sering menjadi kegilaan gadis-gadis tetapi tidak pada Yuhani. 

Bagi Yuhanis, Tengku Zaril ialah lelaki kaya yang sinis dan menjengkelkan. Tetapi entah mengapa Tengku Zaril tiba-tiba melamar Yuhanis sedangkan sering sahaja mereka berselisihan faham sewaktu berurusan. Idea gila Tengku Zaril ditolak kerana Yuhanis masih lagi memendam luka yang masih lagi berdarah di hati setelah ditinggalkan Daniel Idrus (Hafreez Adam). 

Namun Tengku Zaril tidak putus asa dan cuba memenangi hati Yuhanis dengan alasan mereka saling memerlukan. Tengku Zaril mula berubah sikap kerana baginya tiada perempuan lain yang boleh dijadikan isterinya melainkan Yuhanis. Kedatangan rombongan keluarga Tengku Zaril untuk meminang mengejutkan Yuhanis lebih-lebih lagi apabila ibunya turut memerima pinangan keluarga Tengku Zaril.

Yuhanis kini terperangkap dengan soal hati bukan sahaja pada Tengku Zaril malah juga pada rakan sekerjanya Nizam (Aidil Aziz) dan Daniel, bekas kekasihnya. Bakal bersatukah dua jiwa ini jika Tengku Zaril, hatinya masih kosong dengan erti cinta sebenar manakala Yuhanis masih berpaut pada cinta yang lama?

Download Muat Turun Dan Tonton Episod Drama Hati Perempuan

Drama Hati Perempuan Episod 01
Drama Hati Perempuan Episod 02
Drama Hati Perempuan Episod 03
Drama Hati Perempuan Episod 04
Drama Hati Perempuan Episod 05
Drama Hati Perempuan Episod 06
Drama Hati Perempuan Episod 07
Drama Hati Perempuan Episod 08
Drama Hati Perempuan Episod 09
Drama Hati Perempuan Episod 10
Drama Hati Perempuan Episod 11
Drama Hati Perempuan Episod 12
Drama Hati Perempuan Episod 13
Drama Hati Perempuan Episod 14
Drama Hati Perempuan Episod 15 
Drama Hati Perempuan Episod 16
Drama Hati Perempuan Episod 17
Drama Hati Perempuan Episod 18
Drama Hati Perempuan Episod 19
Drama Hati Perempuan Episod 20
Drama Hati Perempuan Episod 21
Drama Hati Perempuan Episod 22
Drama Hati Perempuan Episod 23
Drama Hati Perempuan Episod 24
Drama Hati Perempuan Episod 25
Drama Hati Perempuan Episod 26
Drama Hati Perempuan Episod 27
Drama Hati Perempuan Episod 28



Selanjutnya