Saturday, 30 May 2015

PUNCA UTAMA Rambut Lelaki Ni Merupakan TERMAHAL Di Dunia Adalah Sangat MENGEJUTKAN !!!

// // Leave a Comment
PUNCA UTAMA Rambut Lelaki Ni Merupakan TERMAHAL Di Dunia Adalah Sangat MENGEJUTKAN !!! | Seorang atlet american football yang bernama Troy Polamalu yang mempunyai model rambut yang sangat lebat dan berpintal,Atas kerjasama syarikat pengeluar syampu anti kelumur telah diinsuranskan rambut beliau bernilai US $ 1 Juta.


Atlet yang bernama Troy Polamalu dilahirkan di Amerika, menurutnya beliau sudah 7 tahun tidak pernah mepotong rambutnya hingga keadaannya seperti sekarang ini.

Laman NBC mengatakan bahawa syarikat P & G pengeluar syampu tersebut mendaftarkan polisi insurans untuk jaminan rambutnya tersebut, memandangkan Polamalu sendiri sudah membantu menjadi pengiklan syampu anti kelumur tersebut selama 2 tahun dengan model gaya rambutnya.

Diasuransikan rambut tersebut kerana pada tahun 2006 rambut ALTEL lelaki ini pernah ditarik ketika dalam pertanding . Mungkin dengan dasar untuk melindungi aset berharganya tersebut syarikat Protect and Gamble memutuskan untuk mengisuranskannya. Terutama dalam menghadapi sesi NFL (Liga Football Nasional) Amerika akan datang. KREDIT DAIRISHARE.

  

0 comments:

Post a Comment