Sunday, 19 October 2014

Mayat Pesakit Ebola Bangkit Semula Dan Menggigit Manusia

// // 19 comments
Mayat Pesakit Ebola Bangkit Semula Dan Menggigit Manusia | Pekerja WHO dan orang kampung berlari dengan huru-hara selepas 2 mayat kembali hidup dan cuba menggigit mereka. Laporan pertama tentang Mayat hidup semula datang dari Liberia, Africa. Di Bandar Ganta, penduduk sedang berwaspada selepas pesakit yang mati akibat penyakit Ebola dinampak ‘ berjalan-jalan tidak tentu arah, dan mengaum-ngaum.’

Dua pesakit Ebola, yang membesar di bandar yang sangat kaya, Nimba County, hidup semula didepan keluarga mereka sendiri. Laporan menunjukkan yang pesakit itu berumur dari 40-60 tahun. Sebuah acara mengebumikan mayat sedang diadakan untuk kedua-dua pesakit ini. Penduduk bandar dengan cepat menjadi kagum dan terperanjat, hingga menyebabkan keadaan menjadi sangat huru-hara apabila mayat hidup semula.

Kedua-dua mayat pesakit hidup semula hanya beberapa minit sebelum dikebumikan. Laporan dari Afrika menunjukkan yang 2 perkerja WHO yang digigit mayat pesakit dijangkiti dengan virus Ebola. Banyak negeri lain juga melaporkan yang perkerja WHO sering digigit oleh keluarga-keluarga dan orang yang tidak dikenali, tetapi lebih banyak laporan menunjukkan yang perkerja ini digigit oleh orang yang seperti tidak sedar diri. via mazeermohamad.com

19 comments: Leave Your Comments

  1. Fuyo..Jadi zombie... World war z la nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat movie kan

      Delete
  2. OH YEAH... ni yang aku tunggu2 selama ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohooo....zombi hahahax xkan kot x caya

      Delete
    2. relax bro... aq ada pengalaman membunuh zombie ni... jgn risau. semua kan selamat...

      Delete
    3. boleh jadi macam left for dead ni. hahah

      Delete
  3. zombie? dont let them eat your brain. raww

    ReplyDelete
  4. ada2 ja org putih syirik ni

    ReplyDelete
  5. Zombie apocalypse. Fiction lovers wait for this..

    ReplyDelete
  6. hahha zombie..merepek merapu meraban betol la..haha kalau betol ok jgak..pakai sniper la jawabnyeee headsot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dh jdi dpn mata baru tau takut

      Delete
  7. LOL nanti ade zombi aku suka nanti aku jadi sniper shooter

    ReplyDelete
  8. Ni semua syirik belaka!! haha Membongak yo lobih .. kalau betol pon mesti dah heboh kat berita

    ReplyDelete
  9. haiya...citer tak betul ni...buat takut orang la ni..

    ReplyDelete
  10. Ahaha, kalau betul, meamang jadi hero la jawabnya.

    ReplyDelete
  11. Zombie doesn't exist in microorganism except doing vodoo on human -.- Don't ever give this admin a LIKE

    ReplyDelete