Tuesday, 28 October 2014

Inilah Wajah Sebenar Lelaki Serupa Ustaz Azhar Idrus Dalam Video Panas Yang Tersebar

// // Leave a Comment
Inilah Wajah Sebenar Lelaki Serupa Ustaz Azhar Idrus Dalam Video Panas Yang Tersebar | Baru-baru ini kita dikecohkan dengan penyebaran video panas Ustaz Azhar dengan seorang perempuan yang berdurasi 0.38 saat. Selepas video itu tersebar pelbagai tomahan telah dilemparkan kepada Ustaz Azhar Idrus ada juga yang tidak percayainya. 


Kemudian orang ramai dengan Ustaz Azhar telah tampil menafikan sekeras-kerasnya video tersebut adalah ustaz Azhar dan mengatakan ada pihak tertentu cuba jatuhkan Ustaz Azhar dalam menyampaikan dakwahnya. Berikut bukti yang dapat Admin Sertakan.Dalam gambar diatas terdapat perbezaan telingga Ustaz Azhar dengan Wajah yang diedit dalam video tersebut. Berikut dikatakan wajah lelaki sebenar dalam video panas yang tersebar.


Jadi kepada yang sebar fitnah ini anda terimalah balasanya nanti dosa dengan Allah boleh bertaubat Dosa dengan manusia selagi tidak mohon ampun tanggunglah akibatnya tambahan pula fitnah seorang ustaz yang menyampaikan ilmu agama.

Kepada rakan-rakan yang membaca dan melihat pendedahan ini mohon jasa baik anda share info ini menerusi button share yang disediakan dibawah mudah-mudahan dengan bantuan anda jenayah fitnah kepada UAI ini dapat diketahui Umum. (via beritahariann.net)

0 comments:

Post a Comment