Wednesday, 22 October 2014

Pasangan Lelaki Wanita Melekat Selepas Buat Hubungan Intim Dalam Laut

// // Leave a Comment
Pasangan Lelaki Wanita Melekat Selepas Buat Hubungan Intim Dalam Laut | Kisah malang ini memberi definisi baru kepada istilah ‘berkepit macam belangkas’. Sepasang kekasih warga Itali dikejarkan ke hospital apabila kedua-duanya ‘melekat’ selepas melakukan s3ks di dalam lautan di wilayah Marche.


Akhbar Il Mattino melaporkan, pasangan tersebut membuat keputusan ‘gila’ untuk bersetubuh di lautan Porto San Giorgio bagi mengenang saat indah percutian mereka. Namun, aksi akuatik bertukar menjadi mimpi ngeri apabila kemaluan mereka melekat disebabkan tekanan udara dalam vag1na.

Kaget dengan situasi yang menimpa, pasangan ini bertindak untuk teruskan ‘berendam’ di dalam laut sehingga masalah mereka disedari oleh seorang pengunjung lain. Terima kasih kepada pengunjung itu, pasangan ini diberikan sehelai tuala untuk menutup kem4luan mereka, sebelum digegaskan ke hospital berdekatan. 

Wanita tersebut telah diberikan suntikan yang lazimnya diberikan kepada ibu mengandung bagi mengembangkan uterusnya, supaya ‘masalah’ mereka selesai. Ish, kalau ya pun nak penuhkan fantasi seksual, fikirkan juga akibatnya. Kan dah dapat malu!

0 comments:

Post a Comment