Thursday, 14 May 2015

Inilah LINK Tonton Dan Download Drama HATI PEREMPUAN Tv3 !!!

// // Leave a Comment
Inilah LINK Tonton Dan Download Drama HATI PEREMPUAN Tv3 !!! | Drama Bersiri HATI PEREMPUAN telah menjadi fenomena di Malaysia apabila ramai yang menyukai dan pada masa yang sama suka pula mengkritik drama ni. Bagi yang terlepas atau tidak berkelapangan tengok drama ni pada waktunya, berikut merupakan link download muat turun atau tengok online bagi Drama Hati Perempuan TV3 ini.


Tajuk: Hati Perempuan 
Channel : TV3 
Slot : Akasia 
Mula Tayangan : 30 Mac 2015 
Masa: [Setiap Isnin-Khamis, 7 mlm] 
Jumlah Episode : 28 
Lagu Tema Drama Hati Perempuan : Sampai Mati - Hazama 
Barisan Pelakon Drama Hati Perempuan : Syarul Ridzwan, Mia Ahmad, Hafreez Adam, Hafeez Mikail, Nadzmi Adhwa, Bella Nazari, Zuhairie Ibrahim, Noniswara, Mustaqem Bahadhon, Azlan Azman, Beego, Niena Baharun, Azhar Sulaiman, dll. 

Sinopsis Drama Hati Perempuan 

“Hati Perempuan” berkisarkan mengenai Yuhanis (Mia Ahmad), seorang gadis tegas dan berdikari bekerja sebagai seorang arkitek di syarikat Izzudin & Co. Manakala, Tengku Zari (Syarul Ridzwan), jejaka kacak yang juga CEO Paradigma Holding, mempunyai rangkaian perniagaan seluruh dunia. Ketampanan dan kekayaan Tengku Zaril sering menjadi kegilaan gadis-gadis tetapi tidak pada Yuhani. 

Bagi Yuhanis, Tengku Zaril ialah lelaki kaya yang sinis dan menjengkelkan. Tetapi entah mengapa Tengku Zaril tiba-tiba melamar Yuhanis sedangkan sering sahaja mereka berselisihan faham sewaktu berurusan. Idea gila Tengku Zaril ditolak kerana Yuhanis masih lagi memendam luka yang masih lagi berdarah di hati setelah ditinggalkan Daniel Idrus (Hafreez Adam). 

Namun Tengku Zaril tidak putus asa dan cuba memenangi hati Yuhanis dengan alasan mereka saling memerlukan. Tengku Zaril mula berubah sikap kerana baginya tiada perempuan lain yang boleh dijadikan isterinya melainkan Yuhanis. Kedatangan rombongan keluarga Tengku Zaril untuk meminang mengejutkan Yuhanis lebih-lebih lagi apabila ibunya turut memerima pinangan keluarga Tengku Zaril.

Yuhanis kini terperangkap dengan soal hati bukan sahaja pada Tengku Zaril malah juga pada rakan sekerjanya Nizam (Aidil Aziz) dan Daniel, bekas kekasihnya. Bakal bersatukah dua jiwa ini jika Tengku Zaril, hatinya masih kosong dengan erti cinta sebenar manakala Yuhanis masih berpaut pada cinta yang lama?

Download Muat Turun Dan Tonton Episod Drama Hati Perempuan

Drama Hati Perempuan Episod 01
Drama Hati Perempuan Episod 02
Drama Hati Perempuan Episod 03
Drama Hati Perempuan Episod 04
Drama Hati Perempuan Episod 05
Drama Hati Perempuan Episod 06
Drama Hati Perempuan Episod 07
Drama Hati Perempuan Episod 08
Drama Hati Perempuan Episod 09
Drama Hati Perempuan Episod 10
Drama Hati Perempuan Episod 11
Drama Hati Perempuan Episod 12
Drama Hati Perempuan Episod 13
Drama Hati Perempuan Episod 14
Drama Hati Perempuan Episod 15 
Drama Hati Perempuan Episod 16
Drama Hati Perempuan Episod 17
Drama Hati Perempuan Episod 18
Drama Hati Perempuan Episod 19
Drama Hati Perempuan Episod 20
Drama Hati Perempuan Episod 21
Drama Hati Perempuan Episod 22
Drama Hati Perempuan Episod 23
Drama Hati Perempuan Episod 24
Drama Hati Perempuan Episod 25
Drama Hati Perempuan Episod 26
Drama Hati Perempuan Episod 27
Drama Hati Perempuan Episod 280 comments:

Post a Comment