Monday, 16 February 2015

BAHANA Cubaan Lal Baba Angkat 30kg Batu Bata Guna TUTTTTTT .... Wanita Dilarang TENGOK !!!

// // Leave a Comment
BAHANA Cubaan Lal Baba Angkat 30kg Batu Bata Guna TUTTTTTT .... Wanita Dilarang TENGOK !!! | Lal Baba dari India adalah orang yang berbadan agak pendek sehingga dia harus berdiri di atas dua batu bata untuk mengangkat batu segi tiga seberat 30Kg beberapa sentimeter dari tanah. Walau hanya mengangkat beberapa sentimeter tapi tetap saja sangat berbahaya untuk keselamatan zakar. 


Geng dukun ini melakukan hal ekstrem untuk menunjukkan secara jelas bahawa mereka mempunyai keyakinan dan kepercayaan agama yang mereka anuti. Di dalam kekuatan mereka tidak menunjukkan gaya hidup seksual, tetapi mereka percaya yang mereka mampu mengawal dan mencegah nafsu-nafsu seksual, menyimpan tenaga itu sehingga secara mistik boleh diubah menjadi kekuatan fizikal dan spiritual. 


Tapi akibat yang ditanggung oleh Lal Baba sangat dasyat di mana bahagian tutttttnya itu telah menjadi tidak responsif dan doktor di hospital menasihatkan supaya tidak lagi melakukan perkara gila seperti ini lagi. Apa kata anda? KREDIT AKHBAR MELAYU. 

0 comments:

Post a Comment